“Filognozų asociacijos“ pranešimas

Po šiokios tokios pertraukos, pirmas pranešimas apie visą filognozijos programą, priklausančią “Filognozų asociacijai“, kurios pirmininkas esu. Kaip žinia, pradmenys yra tik pirma dalis iš penkių, kurią apima 18 tomų. Tačiau toliau yra aukštesnės dalys, kurių idėjos jau ne kartų buvo viešintos ir čia dar kartą pakartosiu. Filognozija “Asociacijoje“ suprantama kaip naujo tipo civilizacijos centrinė doktrina, kurios tikslas, naujas santvarkos ir sąveikos su realybe modelis, kuris patobulina ir ištaiso ankstesnių civilizacijų trūkumus. Iš pradžių tuo užsiima “Filognozų asociacija“, po to ši sistema galėtų būti integruota į valstybinę švietimo sistemą. Iš viso yra 115 “Baltojo drakono civilizacijos“ tomų, kurie skaidomi į tokius pogrupius:

I. Pradinė mokykla.

18 tomų (9+9) (200 taškų)

II. Vidurinė mokykla.

27 tomai (9+9+9) (400 taškų)

III. Aukštoji mokykla.

27 tomai (9+9+9) (600 taškų)

IV. Archonto mokykla.

27 tomai (9+9+9) (800 taškų)

V. Baltojo drakono mokykla.

16 tomų (8+8) (1000 taškų).

Pagal šią programą matosi, kad “Filognozų asociacijoje“ kol kas pasiekiau 12/115 programos išvystymo lygį. Kadangi šiuo metu esu 1975 – 2023 (48) – 2075 metų amžiaus, matosi, kad visą planą įvykdyti neįmanoma, ir šiuo metu laikausi nuostatos, kad atskleisiu tik 200 / 1000, tai yra pirmą “Baltojo drakono civilizacijos“ dalį. Tam reikia užbaigti pirmus 9+9 ir sukurti apibendrinantį, sisteminį veikalą, kurių numatomi du: vienas iš žmogaus sampratos perspektyvos, o kitas – iš valstybės. Čia bus bus apibrėžta universali ir individuali žmogaus struktūra, ir gairės, kurių pagrindu galima būtų modeliuoti geriausią valstybės santvarkos variantą šiuolaikiniame pasaulyje. Mano manymu, žmogų geriausiai apibrėžia laisvės koncepcija, o valstybę tautiškumas, kuris, žinoma, yra lietuvių tautos. Kaip parengiamoji medžiaga rašomi “Filognozijos pradmenys“, kurių turi būti 1-18 tomų.

Vidurinės mokyklos, arba ciklo “Filognozijos vidurinė mokykla“, kurioje yra 19-45 tomai, rašymas jau vargu ar bus pradėtas, nes manau, kad kol kas turi būti įsisavinamas pradinis lygis, kuris labai sunkiai mokomasis, niekas nenori integruoti į savo gyvenimą moralinės laikysenos, tad turės būti šiame lygyje tol, kol išmoks.

Tikros technologijos prasideda tik daug aukštesnuose lygmenyse, nes kol nesuvokta moralinės laikysenos prasmė ir jos būtinumas, niekas nedovanoja jokių technologinių galimybių.

Artimiausi metai skirti 6 paskutiniams tomams įeinantiems į “Filognozijos pradmenų“ ciklą.

13 tomas – “Dievo bažnyčia“.

14 tomas – “Šėtono bažnyčia“.

15 tomas – “Baltasis drakonas“.

16 tomas – “Tiesos sąmonė“.

17 tomas – “Kosminė civilizacija“.

18 tomas – “Pažinimo meilė“.

BD Darius Mockus

Parašykite komentarą